Grundig

Vask, tag på og gå. Med Instant wear bliver dit tøj rent hurtigt og let.

Har du nogensinde svært ved at beslutte dig, hvad du skal have på – kun for at opdage, at dit perfekte outfit ikke er vasket? I et hurtigt liv, hvor planerne ændrer sig hurtigt og familielivet er travlt, står du altid over for udfordringer. Men at have noget at tage på bør ikke være en af dem.

At vaske tøj, når du har travlt, kan være tidskrævende og frustrerende, hvilket gør din forberedelse stressende og tager det sjove ud af det. Med Grundig’s Instant Wear-teknologi er det gjort lettere og hurtigere at vaske. Rent tøj på 30 minutter, og klar til at tage på, på bare 120 minutter.

Wash-wear-and-walk_Image_2

Vask dit tøj grundigt, uden krøller og vær flot klædt på, på bare 120 minutter. Du er garanteret den blide og effektive vask, der leveres som standard med Grundig´s vaske system. Tromlen, padle og døren er specielt designet til at sikre, at tøjet bevæger sig glat, så det holder længere og bevarer kvaliteten. Instant Wear omfatter anti-crease funktionen, hvor dit tøj tumbles regelmæssigt efter vask, for at gøre dem glatte og krølfri. Tørrings cyklussen fjerner fugten fra tromlen og sørger for, at dit tøj er friskt og lugtfrit, og at din tromle forbliver frisk til fremtidige vaske for at sikre ensartet kvalitet.

Wash-wear-and-walk_Image_1

Hurtig vask? Giv dit tøj en hurtig friskhed med 30-minutters AirRefresh-programmet. Dit tøj er forsigtigt indhyldet med varm luft, fjernelse af lugt og folder.

Dit perfekte sæt tøj efterlades friskt og klar til at tage på. Du behøver ikke længere at klage over at dit perfekte outfit ikke er vasket. Vask, slid og hav god stil med Grundigs Instant Wear.

Wash-wear-and-walk_Image_3

Gå til toppen