Grundig

Tykt strik

Hyggetøj til vinteren – Dos og Don’ts med tykt strik

Hyggelige, smarte (hvis det gøres rigtigt) og åhh så varme! Fra New York til London og Milano, tyk strik var at se på alle vinter og efterårs catwalks i 2015 – og trenden fortsætter frem til vinteren 2016. Fås i endeløse rækker af stilarter, vi kan næsten ikke få armene ned! Dog kan de tykke striktrøjer være udfordrende at pleje og sammensætte med dit andet tøj. Så, ligesom din favorit modeblog, har vi sammensat en række dos og don’ts, der guider dig til, hvordan du får maks ud af denne trend (som vi håber er kommet for at blive).

Hvordan bærer din strik

DO! For at sikre, at din figur ikke helt forsvinder i den tykke striktrøje sørg for, at resten af dit tøj er mere tætsiddende. For et mere professionelt look, stik din off-white strik ned i en sort pencil nederdel, eller til en aften ude, tag en strik med et metallisk skær sammen med tætsiddende bukser og pumps. Skal det være mere afslappet går du aldrig galt i byen med et par mørke jeans!

DON’T! Du kan hurtigt komme til at bruge alt for mange accessories – med tykke striktrøjer gælder udtrykket less is more. Selvom det kan være fristende, at parre stort med stort, er der en ting, der er sikker, at parre din tykke strik med, en lækker håndtaske, der giver et sofistikeret look. Alternativt kan man vælge et par mindre accessories. For eksempel, Aviator solbriller, et herreur eller sølv hoop øreringe enten hver for sig, eller i en kombination med hinanden.

DO! Par dine tykke strik med neutral fodtøj. Reglen er, at tykt strik er bedst sammen med neutralt fodtøj. Tænk hvide sneakers, eller en simpel ankelstøvle.

DON’T! Vær ikke bange for, at have en statement trøje på med et lækkert print, men hold farverne i skak. Gå efter et par bukser i en tone eller print, eller en nederdel i en neutral farve.

DO! Bevar trenden eller overrask med et twist. For eksempel, genopliv 90’erne med en overdimensioneret strik cardigan over en tynd kjole. Eller, gå efter det sexede look med lædershorts og sorte ankelstøvler.

20160205_Grundig_pullover_article

Hvordan passer du på din strik

DO! Drag fordel af Grundig MultiSense Technology til at skåne dine striktrøjer ved vask. Med Grundig Multisense Teknologis særlige sensorer, identificeres typen af ​​tekstiler og mængden af ​​vasketøj automatisk, og justeres til det vaskeprogram, der passer til det der vaskes. Du kan også gøre som hvor mor altid gjorde: vask i hånden og læg strikken på en flad overflade for at tørre!

DON’T! Hæng aldrig din strik op! Hvis du gør, vil du helt sikkert få en beklædningsgenstand, der er blevet et par størrelser større end den burde være! Bøjle ophængning kan lave grimme buler i den naturlige vævning ​​i strikken. Efter det daglige brug af din strik, fold den derfor altid pænt sammen, og opbevar den et rent og tørt sted!

150826_grundig_ (248 of 268)_article

DO! Din strik kan desværre hurtigt få små fnug kugler. Ved regelmæssigt, at fjerne dem med en elektrisk shaver sikre du, at din strik ser så god som ny ud, længere. Så er der dømt hygge og kvalitetstid på sofaen med din striktrøje og Netflix – nu også tilgængeligt på dit Grundig FineArts Ultra HD 65 “tv!

DON’T! Udskyd ikke reparationen af din strik. En lille tråd eller et lille hul kan hurtigt eskalere til et gabende hul. Når du opdager et hul, tag din strik til skrædder og giv den en professionel behandling.

DO! Giv din favorit strik en pause. Selvom det kan være fristende at have den på dagligt, vil de naturlige fibre hurtigt miste sin facon.

Hvilken vinter trend er du på i 2016? Og hvordan bærer du den? Vis os på Facebook.

Gå til toppen