Grundig

Sådan fylder du din opvaskemaskine

Husk, at ved dit næste middagsselskab serverer du mere end bare et måltid

Denne lørdags middagsselskab bliver en kulminationen af hjemmeunderholdning. Selv for de mest erfarne værter kan sådan en aften være lige så stressende, som den kan være sjov for dine gæster. Så for at sikre, at du også nyder aftenen lige så meget som de gør, er det nødvendigt, at du får det meste ud af dine køkkenmaskiner. De er der for at gøre livet lettere for alle.

Hvis du mener at dit komfur eller din ovn er det vigtigste i køkkenet, så tro om igen. Tænk på hvilken rolle din opvaskemaskine spiller. Opvaskemaskinen er den, der holder dit køkken rent og dit arrangement strømlinet (selvom virkeligheden er anderledes). Selvfølgelig er det fristende bare at tænke på din opvaskemaskinen, som den du bare fylder når aftenen er omme. Men med det rigtige udstyr, ligesom Grundig GNU 51040 X Opvaskemaskine, kan dit middagsselskab blive løftet fra værende en begivenhed til en oplevelse.

Her er nogle tips til at få det bedste ud af din opvaskemaskine:

1. Stabel dine tallerkener korrekt

Det synes indlysende, men du vil blive overrasket over, hvor ofte tallerkner stables forkert. For optimal rengøring, bør tallerknerne altid placeres i den nederste bakke med overfladen vendt indad. De bløde kurve i GNU 51040 X opvaskemaskinen sikre jævn bevægelse, så du undgår unødig støj ved selskabet.

1_picture_dishwasher

2. Den nederste nakke tager det tunge læs

Dine gryder og pander “arbejder” hårdt ved et middagsselskab. Så behandl dem med lidt respekt i opvaskemaskinen. Læg dem på den nederste bakke for optimal rengøring. Vær ikke bange for, at de blokerer for det andet porcelæn, der skal rengøres i maskinen. All-In programmet bruger vandtryk dual og anvender lavt tryk i den øverste kurv til det sartere porcelæn, og 60% højere tryk i den nederste bakke til snavsede gryder og pander. Du kan rense det hele sammen!

3_picture_dishwasher

3. Er du i tvivl med bestikket?

Bestikket får den hårdeste behandling i opvaskemaskinen. Men kvalitetsbestik kræver faktisk en særlig pleje, så placere dem omhyggeligt i kurven med håndtaget vendt ned af. Skulle du have et særlig stort middagsselskab, med mange retter, der kræver brug af flere gryder, pander og bestik, så har GNU 51040 X opvaskemaskinen masser af plads til det hele.

 

4. Undgå at stable

Selvom det er fristende, at få det hele med i opvaskemaskinen, så du kun behøver at køre den en gang, så er det ikke altid den bedste ide. Overfyldning af din opvaskemaskine med for mange for eksempel tallerkner og bestik, vil forringe rengøringen af din opvask. Endvidere tager det på A +++ energieffektiviteten på din GNU 51040 X opvaskemaskine. Dens variabel hastighed Inverter EcoMotor producerer en række forskellige vandtryk, der reducerer vand- og energiforbruget.

 

5. Opvaskemaskinen rengører ikke kun til porcelæn

Den erfarne vært ved, at opvaskemaskinen er ikke kun er til porcelæn. Din GNU 51040 X opvaskemaskine rengøre det hele fine vinglas, kopper, alle køkkenredskaber – det hele. For ekstra følsomme elementer, placer dem blot i den øverste skuffe, hvor der vaskes med et lavere vandtryk.

Skulle en af dine gæster medbringe et spædbarn vil din GNU 51040 X opvaskemaskine også kunne imødekomme deres behov. Hygiejne funktionen øger vandtemperaturen til over 65ºC i 36 minutter og dræber 99,9999% af alle bakterier. Den er derfor perfekt til sterilisering af flasker uden brug af kogende vand.

6. Der er ekstra plads til næsten alt

Designere tilføjer alle mulige krinkelkroge, afsatser og forlængere i opvaskemaskiner for at sikre, at du kan fylde den til randen. En glasholder i nederste kurv sikrer for eksempel, at alle dine lange champagneglas kan placeres i opvaskemaskinen. Og, vidste du, at midten i den øverste kurv faktisk er til dine krus!

2_picture_dishwasher

7. Altid kontroller

Selvom GNU 51040 X opvaskemaskinen har et utal af funktioner med formålet om at beskytte de mest sarte porcelæns og glas produkter, men er de produkter ikke er velegnet til opvaskeren – lad være med at komme dem i. Du ville heller ikke komme dine mest sarte bluser i vaskemaskinen, så hvorfor skulle du gøre det med dine sarte køkkenprodukter? Det er vigtigt, at du altid kontrollere nye tallerkner, kopper, glas, gryder og pander, før du kommer dem i opvaskemaskinen, om de kan tåle det. Hvis ikke, må de i stedet vaskes op i hånden.

4_picture_dishwasher

8. Din opvaskemaskines store hemmelighed

Alle dem, der elsker at lave mad til gæster har ofte helt specielt madlavningsudstyr, som mange opvaskemaskiner ikke kan håndtere. Men GNU 51040 X opvaskemaskinen har en stor hemmelighed,: en aftagelig bestikskuffe. Dens flade design og stramt vævede kurv giver et sikkert område, hvor det sarte udstyr let kan placeres.

Hvordan udnytter du dine køkkenapparater? Del dine tips med os på vores Facebook-side!

Gå til toppen