Grundig

Sådan beskytter du din fryser

Skandinaviske vintre kan være brutale – selv for køkkenapparater, der er lavet til kolde temperaturer.

Det er en velkendt historie, at i løbet af de nordiske vintermåneder – kommer du til familiens sommerhus for at finde maden i fryseren optøet og ødelagt. Middagsplanerne (og weekenden) er ødelagt. Når temperaturen falder til under 0 ° C, forårsager det ofte, at den ældre generation af frysere stopper med at fungere. Men hvorfor? Få svar på det i vores ofte stillede spørgsmål nedenfor:

Er det kolde vejr virkelig dårligt for min fryser?

Ja. Der er eksterne dele af en fryser, som skal holdes over en minimumstemperatur for fortsat at kunne fungere. Dette omfatter din frysers kompressor, som kan stoppe med at fungere ved lave temperaturer – ironisk nok vil du måske sige, men det kan resultere i at fryseren bryder sammen.

Hvad sker der med min fryser i temperaturer under frysepunktet?

Hvis temperaturen falder til under et vist niveau, tror termostaten på din fryser, at det er koldt nok inde i fryseren, og slukker for kompressoren, der forårsager at indholdet i fryseren tøer. Det er endda muligt, at din fryser optøer og fryser indholdet i fryseren igen – uden at du selv er opmærksom på det!

002

Hvordan kan jeg forhindre at min mad tøer?

Første skridt, fjern alt støv og snavs på din frysers kondensatorflader én eller to gange om året. Hvis spolerne bliver tilstoppet med støv, skal kondensatoren kæmpe ekstra for at frigive varme effektivt. Det gør også, at kompressoren skal arbejde hårdere for at opnå optimal køleeffekt. Ved at bruge mere energi, vil dette forkorte livet for både dit køleskab og fryser.

Okay, hvad ellers?

Hvis du planlægger at sætte din fryser i en garage, vinterhave, udhus eller hvor som helst, hvor temperaturen kan falde til under frysepunktet, er Grundig fryseren med Freezer Guard teknologien den perfekte løsning. Med Freezer Guard-teknologien, kan vi garantere, at din fryser vil fungere i tørre omgivelser med temperaturer helt ned til -15 ° eller 5° ved combi køle/fryseskabe.

Der er en række af Grundigs køleskabe og køle / fryseskabe med denne innovative vinter teknologi, ligesom GSBS 14620 X, GKN 16830 X og GQN 1232 X.

Lad ikke minusgraderne ødelægge din frosne fødevarer denne vinter. Vær forberedt, og vælg en fryser, der kan modstå de kolde temperaturer.

003

Gå til toppen