Grundig

Påske med familien

Grundig sikrer, at påsken bliver lige så sjov for dig som den er for børn

Et sted mellem æggejagt, det spirende forårsvejr, påskelækkerier og tid med familien, topper påsken nok listen over årets sjoveste helligdage. Det har det sjove fra julen, men uden alt julestressen! Og i år, starter det sjove tidligt!

Men hvordan holder du den bedste påske hidtil? Ikke kun én, som børnene vil nyde, men en som du også vil! Med de rigtige ideer og værktøjer, har Grundig et godt bud.

Forbered en påskeæggejagt (for børnene)

Påskeægjagt er rigtig sjovt, men kan også være en udfordring for travle forældre at forberede. Disse nemme tips sørger for, at dette års æggejagt er sjovt og fair for hvert enkelt barn.

1. Farv alle æggene i forskellige farver, således, at hvert barn har sin egen farve. På den måde leder alle efter det samme antal æg.
2. Skriv små sætninger på hvert æg. Når alle æggene er fundet, vil de små sætninger kunne sammensættes til en hemmelig besked fra påskeharen!
3. Hvis vejret tillader det – gå udenfor! Sammensæt en udendørs skattejagt, ved at “gemme” æggene ude blandt træer og buske i haven.
4.Gør dagen konkurrence fri ved at få børnene, til at ligge alle de fundne æg og lækkerier, i en kurv som hele familien kan nyde godt af!
5. Hold styr på æggene! Husk på, hvor mange æg du har gemt inden du skjuler dem. Der er ikke noget værre end at træde i et æg en måned efter påske.

 

160304_grundig_1240x649_03

 

Bag en lækker dessert (til dig selv)

Med den populære småkage som base, kan et Oreo påskeæg synes ligesom de er for børn, men med deres trøffel-agtig konsistens og fyldige mørke chokolade smag, kan de gøres ekstra lækre til voksne.

Ingredienser:
1 pakke Oreos
225 g flødeost, blødgjort ved stuetemperatur
225 g mørk chokolade
110 g hvid mandel bark

For at få Oreos til en sand-lignende pulver konsistens, brug Grundig Kitchen Helper CH 6280 Chopper. De robuste knive i rustfrit stål sikrer, at kagerne smuldres jævnt. Når de hakkede Oreos er klar, hældes de i en røreskål og blandes med flødeosten. Rør indtil konsistensen er glat.

Brug en isske, del dejen op i 50-55 g kugler. Rul dem derefter i hånden og form dem til små æg. Placer dem på en bageplade med bagepapir, og lad dem afkøle køleskabet indtil de er hårde.

Når æggene er kølet, smelt chokoladen over et vandbad. Dyp hvert æg i den smeltede chokolade indtil de er jævnt belagt. Placer dem igen på en bageplade, med et nyt stykke bagepapir og lad den afkøle. Kom æggene i køleskabet igen til afkøling indtil chokoladen er hærdet.

160304_grundig_1240x649_01

 

160304_grundig_1240x649_02

Pro tip! Bruger du en Grundig induktionskogeplade, sæt den på lav til medium varme – juster med jævne mellemrum for at sikre, at vandet konstant småkoger. Den præcise temperaturstyring vil sikre, at chokoladen ikke skiller.

Når afkølet, smelt mandel barken over et vandbad. Sprøjt det let ud over æggene, eller for et mere elegant udseende, brug en sprøjtepose til at dekorere med.

Lav dine helt egne Oreo påskeæg og del et billede af dem med os på Instagram. Husk at tagge #GrundigTreats så vi kan se dit mesterværk.

Gå til toppen