Grundig

Om os

Oprindelse og historie


Grundig blev grundlagt i 1946 af Max Grundig, en tysk tekniker og radioentusiast, som skabte et af Europas stærkeste mærkevarer inden for forbrugerelektronik. Fra starten var Grundigs speciale radioer, og fra 1951 blev TV-apparater en del af sortimentet. Gennem de følgende årtier opretholdt Grundig sin position som førende producent af forbrugerelektronik med flere innovationer og produkter, man stadig taler om i dag.

I dag

Efter en lang og indholdsrig forhistorie med TV- og radioprodukter har Grundig nu udvidet sin produktportefølje til også at omfatte hvidevarer. I sommeren 2014 lanceredes Grundigs største satsning nogensinde med produkter i alle store kategorier såsom opvaskemaskiner, vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, frysere, ovne, kogeplader, kaffemaskiner, ventilatorer og mikroovne. Utallige timers forskning og udvikling, store investeringer i fabrikker samt en uvurderlig indsats fra de forskellige landes salgsorganisationer har betalt sige. Op pilene fortsætter opad, nu hvor vi skriver 2015. De første lande, som lancerede det nye sortiment, var Tyskland, Rusland og de nordiske lande – nu står mange nye markeder klar til lanceringen i 2015.

 

Grundig i Norden

Grundig har været en del af danske hjem i over 50 år, hvor radio- og TV-produkterne har sat sine spor i danskernes hukommelse. Efter lanceringen af hvidevarer i 2014 er Grundig nu en fuldgyldig leverandør af hjemmeelektronik. Det er fortsat tysk kvalitet, der er en forudsætning for de nye produkter, der skal lanceres, uanset produktkategori. Forbrugeren kan fortsat forvente solide og brugervenlige produkter, der med smarte løsninger og praktiske funktioner bidragere til en enklere hverdag.

Vores nordiske hovedkontor ligger i Ski, 20 minutter sydøst for Oslo. Derudover har vi salgsorganisationer i Sverige, Danmark og Finland. Der er i øjeblikket ca. 40 ansatte, og vi forventer en omsætning på ca. 630 millioner norske kroner i 2015.

Gå til toppen