Grundig

Nytår

Nytår – den bedste tid på året!

Nytåret er en magisk tid sammen med familie, venner og god mad. Tilberedningen af nytårsmaden er dog ikke altid så magisk for enhver vært. Køkkenet bliver godt rodet, opskrifterne virker ikke og svigter i sidste øjeblik. Men hvad nu hvis du kunne gøre det hele lidt lettere for dig selv? Grundig er her for at tage lidt af stressen væk, så din nytårsaften bliver lige så magisk, som du ønsker den skal være.

Her er vores tips til lidt mere magi til din nytårsmiddag:

Problem:

Når du laver mad til en stor gruppe af mennesker, tænker man ikke altid over, at der kommer en kæmpe opvask. Før du ved af det, er disse bunker blevet til bjerge, og du bliver overvældet over, hvor du skal begynde.

Løsningen: Mens du laver mad, så sæt dine beskidte køkkenredskaber ind i opvaskemaskinen med det samme, og tænd den når den er fyldt. På denne måde behøver du ikke, at bekymre sig om bjerge af snavsede tallerkener igen.

Anbefaling: Få en god opvaskemaskine, som gør perfekt rent, vasker hurtigt og som ikke stopper og bryder sammen. Den prisbelønnede GNU 51040 X opvaskemaskine har alle disse funktioner og mere til. Den har 8 programmer at vælge imellem, har et Mini 30’ program til de hurtige vaske samt en SilentWash til at køre om natten.

FINAL_DISHWASHER_161006_grundig_november_fb-post-square_12

Problem:

Rå andesteg er der ingen, der har lyst til. Det kan til tider være svært, at stege en and til perfektion og med det perfekte sprøde skind.

Løsning: For et sprødt skind og saftigt kød, steg anden ved en lavere temperatur frem for en højere temperatur i kortere tid. Dette vil sikre, at den bliver mere jævnt stegt.

Anbefalet: For den bedst stegte andesteg har du brug for en pålidelig ovn. Grundig 47001 BP multifunktions ovn har en Meat Optimizer funktion, som sørger for, at din and bliver stegt til perfektion. 80I ovnen har forældrekontrol, som beskytter imod, at de yngre gæster får brændte fingre.

FINAL_OVEN_161118_grundig_chicken-oven_02

Problem: stegning, ristning og kogning kan gøre dit køkken til et tilrøget mareridt. Du står og steger løg, og pludselig er alt er røget, dine gæster er bekymrede, og du kan ikke se.

Løsning: Hold dit køkken godt ventileret ved at åbne vinduer og døre. Tilbered maden ved en lavere varme, så sikre du en jævn tilberedning og mindre røg i køkkenet.

Anbefalet: GDK 2774 BXB emhætten er også ideel til alle røgfyldte situationer. Med 4 hastigheder og en luft-rengørings funktion, samt stilfuldt LED belysning, vil den imponere dine gæster snarere end at bekymre dem!

Problem:

Ved en hver nytårsmiddag er der rester! Og rester er altid godt, men hvordan kan du gemme dem for at sikre, at de ikke bliver dårlige eller tiltrækker uønskede skadedyr?

Løsning: Store portioner af fødevarer bør opdeles i mindre portioner for at sikre, at de afkøles hurtigt og holder sig friskere i længere tid. Varme rester bør sættes i køleskabet og afkøles inden for 2 timer for at bremse væksten af ​​bakterier.

Anbefalet: Den dobbelte dør i GSBS 14620 X køleskabet er stor nok til at opbevare alle dine madrester. Med en antibakteriel forsegling, ionisering og et lugtfilter, kan du være sikker på, at alle dine fødevare holdes friske.

FINAL_LEFTOVERS_161118_grundig_chicken-dinner_01

Problem:

Brun sovs og chokolade kan efterlade forfærdelige pletter på tøj, duge og håndklæder. Disse pletter er vanskelige at fjerne.

Løsning: til ikke-sarte stoffer kan en bagepulver pasta, lavet af tre dele sodavand og en del vand være ideel til at fjerne indtørrede pletter. Ser du en plet, så forsøg at gøre noget ved den, så hurtigt som muligt. Efter du har behandlet den, smides tøjet i vaskemaskinen.

Anbefalet: Den prisbelønnede GWN 58672 C vaskemaskine har indbygget pletfjernings programmer, der tager højde for alle dine julemiddags behov. Med en 8 kg kapacitet, og SteamRefresh teknologi, vil det efterlade alt dit tøj blødt og rent.

FINAL_WASHINMACHINE_grundig_global_fb-link-post_7-1

Har du tips til nytårsmiddagen du gerne vil dele? Del dem gerne med os på vores Facebook-side!

Gå til toppen