Grundig

Lav is med Grundig’s Odourfresh + Cooling Teknologi

Hold “gang” i det varme vejr med lækre frugtsmoothie ispinde

Hvad enten vi kan lide det eller ej er efterår her. Før vi begynder at investere i nye støvler og spise masser af græskar, hvorfor så ikke nyde de sidste uger af oktober med nogle af de gode ting fra sommeren (justeret lidt, så det passer til det koldere vejr). Tjek disse #grundigsummerhacks ud, der vil give dig følelsen af varmere vejr, selvom vejret udenfor er kedeligt gråt.

1. Frys nogle regnbue ispinde

Bare fordi frisk frugt ikke er så frisk som det var for bare et par uger siden, betyder det ikke, at du er nødt til at opgive alle dine sunde indsatser. Tilbage i august postede vi en opskrift video, der viste, hvordan man lavede sommer regnbue smoothies: http://bit.ly/2dbDwGS. Med de frugter du har tilgængeligt og frosne bær kan du let lave en snack, der tager dig tilbage til sommeren.

Har du ikke lige fået fyldt fryseren op med frisk frugt fra sommeren, kan du let finde frossen frugt i supermarkederne. Men måske er det nu det rigtige tidspunkt, at afsætte en weekend i sommeren 2017, til at fryse nogle af dine yndlings sommer frugter ned som du kan nyde hele året rundt!? Grundig OdourFresh + Køling teknologi kan for eksempel sikre, at dine frosne produkter ikke opsuger dufte, som andre fødevarer spreder. Faktisk reduceres op til 90% af uønskede lugte ved at aktivere OdourFresh + molekylerne.

For at lave regnbue lækkerier skal du bruge disse ingredienser:
7 hakkede, frosne bananer
600 ml yoghurt naturel (120 ml til hvert lag)
80 g frosne ferskner
1 appelsin
1 håndfuld Babyspinat
160 g frosne grønne æbler
80 g frosne ananas
80 g frosne gule pærer
160 g frosne blåbær
160 g blandet frosne jordbær og hindbær
vand til blandingen

Start ud med at blende lagene hver for sig og hæld masserne i separate skåle. For det orange lag, blend en banan med yoghurt, frosne ferskner og appelsiner. For det grønne lag, blend 2 bananer med yoghurt, spinat og æbler. For det gule lag, blend 2 bananer med yoghurt, ananas og pærer. For det lilla lag, blend en banan med yoghurt og blåbær. For det røde lag, blend en banan med yoghurt, og blandede frosne jordbær og hindbær.

Fordel forsigtigt hvert lag i dine ispindeforme. Lagene vil blande sig lidt, men ved en forsigtig fordeling reduceres dette. Fryses natten over og nydes herefter!

4_picture_summerhacks-fall

 

3_picture_summerhacks-fall

 

2_picture_summerhacks-fall

2. Varm op med dine foretrukne solskins opskrifter

Det at købe sæsonbestemt og lokalt er blevet vigtigere for os alle og det er interessant at se, hvordan vi kan tilpasse vores foretrukne sommerretter til de kølige efterårs (og vinter) måneder. Meloner, bær, friske tomater og delikate urter er der rigeligt af i løbet af sommeren, men hvis du ønsker at spise, hvad der er tilgængeligt nu, er du nødt til at justere lidt. Det betyder ikke, at du er nødt til at opgive alle dine foretrukne sommerretter. Du skal blot foretage nogle kloge justeringer.

Her er nogle eksempler:
Crazy for quesadillas, men du kan ikke finde en god sød peber, eller forårsløg? Prøv en velsmagende sød kartoffel og skalotteløg i stedet.

Vil du lave en æble og mynte salat, der passer til efterårets middagsselskaber? Tilføj en salt prosciutto for at tilføje en delikat kødsmag.

Elsker du at lave crumble desserter med friske ferskner og bær? Lav i stedet en lækker en med æbler og kanel. Server den eventuelt med en bourbon-vanilje is.

Frugt smoothies, urtete, solskins opskrifter… hvordan bekæmper du det kedelige og kolde vejr? Del dit billede på Instagram med #grundigsummerhack dette efterår, så alle vores følgere kan blive inspireret!

1_picture_summerhacks-fall

 

5_picture_summerhacks-fall

Gå til toppen