Grundig

Køkken design: Hvorfor vi elsker integrerede køkkener

Integrerede køkkener giver en følelse af tilfredshed

Nogle siger, at et fuldt integreret køkken er det bedste. Et integreret køkken betyder, at mange individuelle apparater, overflader og design elementer kombineres til at danne en form for helhed. Køkkenet ses ofte som et arbejds- og socialt rum i hjemmet. Med integreret design i køkkenet føles det endnu mere effektivt og behagelig at være i.

Uanset hvor meget du ønsker at lave dit køkken integreret, er målet med et integreret køkken, at gøre alle apparater til usynlige elementer. Dette kan gøres ved at skjule dem som en del af et skab, eller installere dem, så de flugter med skabet.

I årevis har Grundig udviklet integrerede produkter såsom innovative teknologier til køkkenet, der skjules diskret i dit moderne køkken.

Skarp og kantfri æstetik

Hvis du er tiltrukket af den rene æstetik i et integreret køkken, men spekulerer på, hvordan det gøres, har Grundig en række lette installations funktioner til at forenkle processen. Comfort Fit teknologien i Grundig EcoChamp 5.5L opvaskemaskinen har for eksempel en dobbelt og variabel akse åbning teknologi. Og hvad betyder det helt præcist? Det betyder, at revnerne mellem skabenes sokler og låger ikke vil kunne ses. Det giver et glat og integreret udseende samt en let montering.

Fleksibilitet

Ønsket for mange er, at have et integreret køkken i et åbent 1-plans hjem, hvor køkkenet kan ses fra mange vinkler af huset, og her er synlige apparater og grimme finish ikke så attraktive. Der er ikke noget u-attraktivt ved Grundig FlexiCook + Kogepladen Er du på jagt efter det næste niveau af let installering, så se ikke videre end denne unikke Grundig innovation. Kogepladens klips og fjederelementer resulterer i en installation på cirka 5 sekunder. Du får ikke meget mere “integreret” end det.

Header_Kokken_design_Grundig_02

Alt er tilladt

En ovn, et komfur og endda opvaskemaskine er meget almindelige at have integreret i køkkenet, hvor køleskabet ofte er det sidste, der skal integreres. Taget dens størrelse og betydning i betragtning fortjener det bedre. Grundig GKNI 15730 køleskabet med sit tredimensionelle Easy Door Installation, gør fastgørelse af døren til køkkenelementerne lettere og hurtigere end nogensinde.

Så ved første blik, ser et integreret køkken vidunderligt ud, men du er ikke helt sikker på hvorfor. Det fuldt integrerede køkken giver en følelse af tilfredshed – det er sofistikeret, og det kan simpelthen ikke opnås ved andre former for køkkendesign.

Untitled-1

Gå til toppen