Grundig

Hvordan gør man madlavningen mere behagelig

Hvordan gør man madlavningen mere behagelig

Madlavning – du elsker det eller hader det. Det er enten din favorit del af dagen eller mest frygtede. Måske vil du elske at lave mad til en fest. Eller du måske du hellere vil sulte.

Uanset hvad, madlavning hjemme har mange fordele. Det er generelt sundere og meget billigere. Det er også godt for miljøet, da det sparer energi. For at drage fordel af disse er det tid til at lave mere mad. Uanset om du er en storslået kok eller en der sætter røgalarmen i gang, viser vi dig, hvordan du gør det nemmere.

Bagning

Image_1

Bagning kan være en hård kunst at mestre, om det er sødt det du bager eller et lækkert måltid. Det kan være irriterende, når du skal bage flere ting af gangen, og at du skal bage hver ret individuelt, så du får temperaturen helt rigtig og duftene ikke blandes.

Med Grundig GEZST 47000 B Ovn behøver du ikke længere bekymre dig om noget af det. Divide & Cook-funktionen betyder, at du kan tilberede to retter på samme tid ved to forskellige temperaturer. Funktionen er drevet af multi-knap teknologien, der blæser varm luft fra tre forskellige områder, så du behøver ikke bekymre dig om, at duftene blandes.

Sæt gang i røgalarmen

Madlavning og stegning kan skabe stress, når røgalarmen slukker. Røg og damp overalt, og den larmende lyd, der simpelthen ikke vil slukke.

Hvert køkken har brug for en emhætte. Grundigs GDK 5774 BXB emhætte har Eco Silent-teknologien, hvilket betyder, at det giver op til 4 gange mindre støj end en konventionel emhætte. Det fjerner al røg og lugt fra dit køkken, og med sin intensive sugning kan du være sikker på, at luften i dit køkken forbliver ren, uanset hvad du laver af mad.

Image_2

Komplicerede dimser

Image_3

Små køkkenapparater kan være tricky og frustrerende. De kan være vanskelige at rengøre og opbevare, og give mere irritation end være behovsdækkende.

CH 6280 G Grinder leveres i en række farver, hvilket gør det til en smuk tilføjelse til dit køkken. 4 rustfrit stål blade med zirconium belægning, så de forbliver ekstra skarpe og holder længere. Og med muligheden for at betjene den med kun en hånd, er det meget lettere at bruge dette lille apparat.

Kogepladerne

Det vigtigste apparat i madlavning er kogepladen. Det er her, hvor du endelig sammensætter alle dine ingredienser for at skabe et mesterværk. Det kan dog også være den mest skræmmende del for en, der har køkken skræk.

Du behøver ikke være bange for GIEI 635880 X kogepladen. FlexiCook teknologien har 8 kogezoner med induktion, som kan indstilles sammen eller separat, så du har kontrol over din madlavning. Automatisk måling justerer til din grydens størrelse.

Så der er ingen grund til at finde madlavning kedeligt! På Culinarians Day – frigør du din indre kok, og se hvad du kan trylle frem.

Image_4

Gå til toppen