Grundig

Hold det friskt

Nemme tricks til at holde dine dagligvarer friske

Det er kilden til din daglige energi. Det opfylder trangen, der kommer midt om natten. Det giver næring til din krop og familie. Kan du gætte hvad det er? Køleskabet, et apparat, der på flere måder fylder utroligt meget i alles liv. Fyldt med specielle skuffer og små rum, er det ikke underligt, at mange af os kaster vores dagligvarer ind på den øverste hylde, og håber på det bedste. For kun at finde ud af, at din ugentlige tur i supermarkedet har været spildt, og alle dine indkøb hurtigt er kommet til at se kedelige ud.

Men med den nyeste Grundig teknologi, og et par lette udførlige tips, er det overraskende nemt, at opbevare dine dagligvarer i  køleskabet, og samtidig bevare deres smag i op til 30 dage!

Føl dig godt tilpas

Når du beslutter dig for at købe frisk frugt og grønt, tages beslutningen ikke kun for at hengive sig det bedste, Moder Natur har at byde på, men også for at give din familie de vitaminer, der er nødvendige for at være med til at opretholde et sundt vitaminindtag. Selv om det er almindeligt antaget, at når frisk frugt opbevares i køleskabet forsvinder deres naturlige vitaminindhold. Men, det kunne ikke være længere fra sandheden når du har dit Grundig køleskab.

Det indbyggede Vitamincare Zone oplyst af blåt lys, er med til at fremme de naturlige fotosyntetiske processer i dine frugter og grøntsager. Dette vedligeholder og øger vitamin niveauet i dine fødevarer. Det er også her Grundig FullFresh + teknologien vinder, der med sine to opbevaringsskuffer opretholder en konstant temperatur, høj luftfugtighed og har små åbninger, der minimerer kondens og forbedre lufttilstrømningen. Det lyder super teknisk, men alt du behøver at vide er, at disse funktioner blot holder din frugt og grønt friskt i op til 30 dage!

For optimal friskhed, foreslår vi, at opbevare dine indkøb enten løst eller i deres originale indpakning. Også, for at sikre mod mug og bakterier, foreslår vi, at alt forbliver uvasket, indtil du har brug for det.

150826_grundig_ (72 of 268) copy

Frisk ost

Uanset om det er blåskimmel, fast, cremet, ged eller gamle Ole – er livet slet ikke værd at leve uden ost?! Selvom vi ikke kan leve uden ost, kan disse lækre mejeriprodukter sætte deres præg på dit køleskab, i form af en meget tung lugt. Men, hvad nu hvis dit køleskab kunne dufte fantastisk, hver eneste gang du åbner det? Med Grundig IonFresh teknologien, udnytter dit køleskab kraften i de naturligt forekommende ion partikler. Nogle gange refereret til som “vitaminerne i luften”, dem der kan sætte deres præg på de andre fødevarer i dit køleskab.

Korrekt opbevaring er også en vigtig faktor, når din ost skal holde sig frisk. Først sikre, at alle oste er placeret i et område i køleskabet med en stabil og kold temperatur, såsom den bageste del af den midterste eller nederste hylde. Hård, lagret ost skal helst pakkes ind i pergamentpapir og derefter et lag plastfolie. Blå og halvhårde oste skal pakkes ind i plastfolie, mens bløde og aromatiske oste bør placeres i tætlukkede plastbeholdere. Friske oste i vand skal opbevares i deres originale emballage, og vandet skal skiftes hver 2. dage.

150826_grundig_ (66 of 69)

Bliv ikke brændt af

Er der noget værre end at blive begejstret for et måltid der inkludere det perfekte udvalgte stykke kød, som du har frosset ned, for blot at finde det helt udtørret i fryseren? Sig “Farvel” til udtørret kød med Grundig EcoChamp teknologien, der sørger for, at temperaturen i din fryser altid er stabil. EcoChamp teknologien er med til at sikre, at frosne produkter både kød og grønt, bevarer deres friskhed I længere tid – selv når det er nedfrosset.

Hvad er din køleskabs hemmelighed for god opbevaring?

Del dine tips og tricks til et frisk køleskab på vores Facebook-side.

150826_grundig_ (9 of 268) copy

Gå til toppen