Grundig

Guide til hvordan du bringer teknologien ind I dit hjem I det nye år

Er det i 2017 dit hjem skal peppes op med masser af ny teknologi? Her er 5 tech produkter Grundig anbefaler til dit hjem i det kommende år.

Intet hjem er komplet uden et godt tv. At finde det perfekte i 2017 er ikke svært. Nye TV’er har en billedkvalitet, der overgår alt der er skabt før – de er smartere og mere brugervenlige. 4K og Ultra HD tager os ind i den nye tidsalder af TV! Vores Buede Fine Arts Ultra HD TV kombinerer dette med en af ​​vores smarteste teknologier hidtil samt fleksibel belysning, der tilpasser sig belysningen i rummet. Aktiv 3D-visning, USB-optagelse og automatisk nedlukning for at spare energi gør dette TV brugervenligt indenfor alle kategorier.

Vil du opleve, at se TV som i biografen, så er GSB 980 soundbar nemt at forbinde til dit TV – den vil fylde rummet med lyd, der omgiver dig.

NORMAL_TV

Ingen fest uden mad og gerne hjemmelavet, men du har vigtigere ting at tage dig til end, at knokle i køkkenet. Med Divide & Cook ovnen kan du let tilberede to forskellige retter ved forskellige temperaturer på samme tid. Og uden at aromaerne blander sig med hinanden. Plus på 80 liter er det en af ​​de største ovne på markedet.

NORMAL_oven

Har du svært ved at vågne om morgenen? Gør det til et nytårsforsæt, at vågne op frisk. Du behøver ikke et traditionelt vækkeur, der ringer højlydt og generer dig midt i en dyb søvn. Grundig TR 2200 radioen vil gøre det behageligt at vågne op til. Med DAB og FM-radiostationer, og evnen til at huske 20 af dine foretrukne stationer giver dette vækkeur dig den bedste start på morgenen.

 

Og hvad er en god morgen uden en god kop kaffe? I stedet for at stå i kø ved din lokale café og give overpris for en kop kaffe, så lav dig selv en kop kaffe derhjemme hurtigt og nemt. KM 7280 kaffemaskinen har kapacitet til at lave 12 kopper og har en aftagelig vandtank samt mulighed for nemt, at justere styrken af ​​din kaffe.

NORMAL_coffeemachine

Tag dig tid til at passe på dig selv i 2017. Den ydmyg hårtørrer gør et comeback i det nye år, som det ultimative styling apparatet. HD 8280 er en professionel hårtørrer, der gør at dit hår ser og føles sundt. Med 5 keramiske belægninger til jævn varmefordeling og indstillinger til at forhindre håret bliver statisk er det et vigtigt redskab til hjemmet.

Gå til toppen