Grundig

Grundig innovation i alle rum

Med nyligt lancerede produkter beviser Grundig, at innovation er virkelig til det bedre

I vores stadig mere forbundne og komplekse verden, hvilken teknologi gør livet mere simpelt og bedre for dig?

Hvis Berlins årlige IFA elektronikmesse lærte os noget, var det, at producenter af udstyr til hjemmet står bedst i markedet, når de producerer udstyr de potentielle kunder rent faktisk gerne vil købe. Udstyr og produkter med teknologier, der gør livet lettere og sjovere. Med det i mente føler et mærke som Grundig sig friere til at udforske innovation. Lære, hvad kunderne ønsker, og være tro mod deres løfte om at forbinde mennesker i deres hjem, og hinanden, på helt nye måder. Som Hakan Bulgurlu, administrerende direktør for Grundig moderselskab Arçelik sagde:

“Grundigs mission er at skabe produkter, der ikke kun er de bedste med hensyn til design og produkt effektivitet, men også, at opfylde behovene i den digitale tidsalder med smarte, agile, livsstil-styrkende produkter, der giver reelle fordele for os mennesker.”

En ny måde at leve på

Ingen steder var dette gjort mere klart på IFA end i Grundigs connected home experiences. For andet år i træk, blev Grundig Homewhiz® app’en vist. Produktet giver dig mulighed for at strømline flere apparater i dit hjem på mange utænkelige måder. Ved hjælp af din tablet, smartphone, eller Smart TV, kan du styre alle dine tilsluttede apparater, uanset hvor du er.

The Grundig Smart Home havde sin længe ventede debut, ved Grundigs showcase af fremtidens hjem. Med fokus på stuen, bryggers og køkken, viste Grundig Smart Home IFA-gængerene præcis, hvilke tilslutningsmuligheder, der kan gøre hverdagen bedre. Og slutresultatet var? Forbundet innovation har virkelig evnen til at give os muligheden for at fokusere på de ting, der virkelig betyder noget.

Innovation i alle rum

Som en Europas eneste producenter af hjemmeelektronik med et fuldt sortiment, er Grundig særdeles godt positioneret i forhold til at udforske innovation i alle rum i hjemmet. I over 70 år har vi været tro mod vores tyske arv, fremvist stor erfaring på markedet gennem apparater, der er brugervenlige, elegante og med de højeste standarder inden for kvalitet. Med en portefølje på mere end 500 produkter, der spænder fra Ultra HD-TV til ovne, støvsugere til ovne, radioer til vaskemaskiner, har Grundig innovative løsninger til alle rum i nutidens hjem. Værelserne som …

IFA_IMG_4562

…stuen.

På IFA blev Grundig “stuen” domineret af vores første og imponerende, OLED-TV. Med high performance-teknologi i et slankt design, der virkelig gør en stor indvirkning på et connected hjem. Dets ultra slanke design giver mulighed for et panel med en dybde på 6 mm. Resultatet? Hidtil usete sorte niveauer inden for premium billedkvalitet. Billede oplevelsen forstærkes yderligere af de selvlysende pixels, der skaber meget mere levende farver. OLED-tv er også udstyret med et state-of-the-art lydsystem med et nyt 3-vejs stereo – perfekt til en god hjemmebiograf oplevelse.

Tilslut SMART inter @ ctive TV 4.0 Plus, og dit Grundig OLED TV får adgang til onlinetjenester og video biblioteker som YouTube og Netflix. Med en let og intuitiv app som The Grundig HomeWhiz®, kan du simpelt styre resten af hjemme.

IFA_IMG_4649

…i køkkenet.

Forbedre din livsstil, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget, var bestemt på vigtigt punkt på IFA indenfor køkkenet. Det ekstra twist var et fokus på bæredygtighed – der passer godt ind i vores Respekt Food filosofi. Den nye Grundig Cooling Ovn og FreshMeter ™ teknologi fremviste denne forpligtelse særlig godt.

Takket være en unik og konceptuel teknologi, giver den nye Grundig Cooling Ovn dig muligheden for at afkøle og tilberede din mad i samme ovn. Det er den perfekte løsning, når du ønsker at lave en ret om morgenen og hurtigt varme den op med Grundig HomeWhiz® app’en om aftenen. Ved at holde din tallerken på en temperatur på 5ºC hele dagen, bevares friskheden i dit måltid og tilberedningstiden reduceres.

FreshMeter ™ teknologien var særligt interessant for IFA-gængere, da det går godt med den nuværende globale udfordring inden for bekæmpelse af madspild. Ved brug af denne teknologi i køleskabet, registreres mad med en temperatur på under 0ºC. Er fødevarerne i køleskabet ved at blive dårlige vil du modtage en notifikation via app’en.

 

IFA_IMG_4826

…i badeværelset.

Med en Grundig vaskemaskine i dit badeværelse kan du forvente frisk tøj hver 2 time. Det er grundet flere nye teknologier, der er udviklet til at gøre de daglige gøremål i det connected hjem meget mere effektiv.

Takket være varmluft cirkulationen af InstantWear ™ funktionen, kan nyere Grundig vaskemaskine modeller skabe “ready-to-wear” tøj gennem AirRefresh programmet, samt de funktioner MachineCare + Drum Rengøring og Anit krøl. Varmluft ventilation, ventilerer AirRefresh programmet og rengøre let brugt tøj inden for 30 minutter. MachineCare + funktionen slutter med en automatisk affugtnings fase, der forhindrer lugt at indtrænge i tøjet. Anti fedt funktionen bruger tør luft til at forhindre krølning, hvis vasketøjet forbliver i maskinen i op til 8 timer. Rent tøj på 30 minutter? En altid velduftende tromle? Grundigs vaskemaskiner klare det hele … uden støj. De er blandt de mest lydløse på markedet.

Hvilke innovationer er du mest begejstret for? Hos Grundig vi tænker vi over, hvad der virkelig betyder noget for dig. Del dine tanker med os på vores Facebook side.

Gå til toppen