Grundig

Gør dit køkken festklar

Grundig giver dig værktøjerne, til at gøre dit køkken klar til fest

Den sociale person forstår, at det at gå ud hver aften ville være det ideelle, men er det ikke realistisk. Så hvorfor ikke udnytte dine sociale kompetencer derhjemme? Med et godt køkken, fremragende apparater og simple opskrifter, kan dit sociale liv let integreres i dit hjem.

Klar til fest

Der er et væld af grunde til, at ens fest altid ikke bliver som man lige regnede med. Ofte kan det skyldes, at der er noget galt med dit hjems atmosfære, belysningen, eller endda  indretningen. Et “hestesko” layout i køkkenet med en komplet køkkenø, der vender mod opholdsrummet, er en god start til den perfekte indretning. Ikke alene er en køkkenø med til at samle gæsterne i køkkenet, den er også samtidig med til at reducere “kollisioner”, da køleskabet, vask, ovn og kogeplader, er placeret langs hver side af hesteskoen.

Hvis en ombygning af dit køkken ikke er en mulighed, kan disse tips i stedet være med til at øge dit sociale liv derhjemme:

1. Placer barstole eller stole omkring din køkkenø. De vil være med til, at skabe et naturligt samlingsområde for dine gæster.
2. Fokuser din belysning i de områder du ønsker, at dine gæster skal være. Placer for eksempel en pendel over bordet, hvor der serveres mad.
3. For at gøre hver fest speciel, tilpas vinglas, servietter, blomster og tallerkner til tonen og temaet til hver fest.
4. Opsæt et område, hvor folk kan forberede deres egne forfriskninger. Lav en klassisk “bar” med de mest væsentlige ingredienser, og lad gæsterne betjene sig selv!
5. Vælg den rette musik til stemningen. Du kan eventuelt gøre brug af en af ​​Grundigs kompakte radioer. Efter at have været i branchen i 75 år, er der en række modeller at vælge imellem!

160425_article_01

 

160425_article_07

Festklar udstyr

Køkkenet bliver ikke klar uden det rette udstyr! Alt du behøver, er nogle grundlæggende redskaber, for at du kan lave fantastiske fest snacks til dig og dine gæster.

En Grundig Kitchen Helper Black Sense CG 7280 2 i en Compact Grill bør for eksempel være et essentielt redskab til enhver fest. Ikke alene, er den en stor hjælp til at lave hurtigt hverdagsmad og frokoster, men den kan også lave hurtige fest snacks. Der er  ingen grænser for, hvad din Grundig Compact Grill kan: quesadillas, Panini, grillet burgere, fisk. Selv cookies kan laves på din Grundig Compact Grill. Din Grundig Compact Grill, er ikke kun et essentielt køkkenudstyr! Dens slanke, smarte og kompakte design, er en fantastisk tilføjelse til din køkkenindretning.

Når dine gæster er på vej (eller allerede er i dit køkken), skal du arbejde hurtigt – der skal hakkes og skæres ingredienserne til dine fest snacks. Til det, er din Grundig CH 6280 Multi Chopper et must-have. Lad dig ikke narre af dens lille størrelse og sjove farve, dens multi chopper og 4 rustfri stålblade, vil hjælpe dig godt på vej. Med blot et tryk på knappen har du alle ingredienser klar på kun et øjeblik. Og, når du er færdig kan alle dele komme i opvaskemaskinen.

Til sidst, hvis du ikke i forvejen har en god blender, er det også et must-have for at få gang i festen. Grundig SM 7280 Blender er perfekt til at mixe et par fantastiske drinks til dine gæster.

160425_article_05

 

160425_article_03

Lækre fest kanapéer

Køkken stilen er sat, det eneste du har brug for nu, er et par lækre snacks, til at holde fest humøret højt. En quesadilla med krydret prosciutto, en cremet brie og et drys af revet trøffel er en luksuriøs fest snack.

Prosciutto-Brie Tortilla:
4 tortillas
8 skiver Brie
8 skiver prosciutto crudo di Parma
Olie spray
1 sort trøffel

Forvarm din Grundig Compact Grill. I mellemtiden placeres tortillaerne på bordpladen. Placer 2 stykker brie og 2 stykker af prosciutto på den øverste halvdel af hver af tortilla og fold den over.

Når din Grundig Compact Grill er varm, sprayes overfladen med olie sprayen. Derefter placeres en tortilla på grillen og trykkes forsigtigt ned. Grill den i 1 til 2 minutter og gentag med de 3 andre tortillas.

 

 

160425_article_04

 

Pro Tip! For at holde dine snacks varme, mens du forbereder dine andre snacks, placeres dine tortillas på et bagepapir i en ovn ved meget lav varme. Skær dem i kvarte stykker og anret dem på et fad med salat. Riv til sidst en smule sort trøffel ud over, og de er klar.

Tip fra kokken! Hvis æbler eller pærer er i sæson, tilsættes 2 eller 3 tynde skiver til din snack for en sød og saftig overraskelse. Lidt ekstra tilbehør? Brug din Grundig Multi Chopper til også at lave en lækker salsa eller silkeblød hummus med. Hvilken er din foretrukne fest snack? Del et billede af den med os på Instagram.

Gå til toppen