Grundig

Gør dit hjem mere miljøvenligt

Verdens Miljø Dagen er her, og der har aldrig været et bedre tidspunkt til at gøre dit hjem mere miljøvenligt.

Energiforbruget og dets holdbarhed er det største bidrag til klimaændringerne. Som havniveauet stiger og flere dyrearter kæmper for at overleve, er det blevet vigtigere end nogensinde at reducere energiforbruget i vores eget hjem. Fremtidige generationer afhænger af det, og planeten vil takke os for det.

Start med at lave ændringer i dit eget hjem. Køleskabet, opvaskemaskinen og vaskemaskinen er de mest vigtige apparater derhjemme, men de er også de mest anvendte og mest energiforbrugende. Grundigs A +++ rating apparater er banebrydende inden for energieffektivitet. Kombineret med innovativ teknologi og et stilrent design er Grundig godt til dit hjem og godt for planeten. Tag del i at redde verden ved at overveje disse små ændringer, og brug færre penge på regninger!

Gør dit køleskab til din ven

Dit køleskab er det mest energiforbrugende apparat i dit hus. Det arbejder hårdt for at holde al din mad velsmagende, frisk og kold. Det gennemsnitlige køleskab udgør næsten 15% af hele din husstands energiforbrug, så det er vigtigt at det er så effektiv som overhovedet muligt.

Grundigs GSBS 11130 X køleskab har en energibesparende funktioner, som reducerer strømforbruget drastisk. Med LED-belysningen, sparer køleskabet også penge, da pærerne ikke skal skiftes så ofte.

Skal du på ferie? Sæt dit køleskab på ferie og sluk for bekymring. Temperaturen på dit køleskab opretholdes med højst 15 ° C, mens din fryser fungerer ved sin normale, optimale temperatur. Sammen med Duo-Cooling No Frost Technology kan du være sikker på, at dine frosne fødevarer ikke tør.

Pro tip:
Undgå at placere køleskabet nær varmekilder, såsom andre apparater eller i sollys, da dette forbruger mere energi. Når køleskabet er varmere udefra, skal det arbejde hårdere for at holde sig køligt indefra.

Den revolutionerende VitaminCare Zone i Grundigs køleskabe betyder, at du kan reducere spild og hjælpe miljøet. Den blå LED lys replicerer den naturlige proces af fotosyntese til din frugt og grøntsager, så de bevarer deres næringsstoffer og forældes langsomt.

environment-day_01_1

environment-day_02

Få mere ud af din opvaskemaskine

Opvaskemaskiner er en livsforandrende opfindelse, der sparer os tid og vand. Ved at bruge en opvaskemaskine sparer du op til 230 timer af din personlige tid på et år og bruger halvdelen af det vand en håndvask ville have brugt. Når der investeres i en opvaskemaskine, er det vigtigt at gå efter en, der er lige så god for miljøet som den er for dig.

Den A +++ rated GNI 41831 X opvaskemaskine fra Grundig er opvaskemaskinen med mere. Med EcoMotor inverteren er trykket og hastigheden i din opvaskemaskine varieret for at give en mere støjsvag og mere effektiv vask. De forskellige programmer, som Express-programmet, reducerer vasketiden med 70%, hvilket igen sparer vand og energi.

LED belysning og en Auto Fit justering dør betyder, at opvaskemaskinen passer til dine behov og hjem. Og med den bedste rengøring, GlassPerfect og All-In-Wash, garanteres dine glas at blive skinnende rene.

Pro tip:
Undgå at skylle dine tallerkner før de sættes i opvaskemaskinen. Ved at gøre det bruger du ekstra vand og energi, og det er unødvendigt! I stedet skal du bare fjerne store klumper af mad og placere dine retter i opvaskemaskinen.

environment-day_03_1

environment-day_07

Din vidunderlige vaskemaskine

Hvad skulle vi gøre uden rent tøj? Vaskemaskinen er absolut nødvendig i alle hjem. Både familier, studerende og singler har alle brug for en. Men mens nogle vaskemaskiner bare vasker dit tøj, gør andre mere.

GWN 59492 C vaskemaskinen fra Grundig efterlader dit tøj rent. Men det er ikke kun dit tøj, den passer på. MultiSense-teknologien betyder, at miljøet også skånes. Den vælger automatisk det rigtige program ved at registrere typen og vægten af dit tøj. Vaskemaskinen justerer automatisk mængden af vand, der kræves, og cyklussens længde og intensitet, så du ved, at du ikke spilder energi.

Den selvrensende funktion sikrer også, at maskinens levetid forlænges, og at hver vask er effektiv og maksimeret.

Pro tip:
En stor del af den energi, som vaskemaskiner bruger, bruges til at opvarme vandet. Ved at skifte til en koldere vask, især for tøj, der ikke er så snavset, kan du spare energi og stadig få en god vask. Brug vaskemidler, der er fri for forurenende kemikalier for en høj kvalitet og miljøvenlig vask.

Brug World Environment Day til at gøre din livsstil og hjem bedre for miljøet. Gør en forandring i din verden, og den forandringen vil blive afspejlet i hele verden!

environment-day_05_1

environment-day_06

Gå til toppen