Grundig

Hengiv dig til det fantastiske indendørs

Forbedr en filmaften med luksus popcorn, og en ren opvask

Om det er en smule køligt i luften, eller det er ligefrem elendigt udenfor, er Februar den perfekte måned til at nyde alt det bedste det indendørs har at byde på! Så sæt tid af til noget seriøs sofahygge med familie og venner.

Få varmen med dit Grundig Vision 9 Smart TV. Ultra HD-teknologi leverer billeder med en opløsning på op til 4 gange højere end fuld HD, der vil føre dig til et varmt og eksotisk sted efter eget valg på ingen tid! Desuden skaber HDMI 2.0 interface en kvalitet af billede transmission, der allerede matcher de fremtidige standarder for Ultra HD!

Dog er et flot billede ikke noget uden suveræn lyd, og det gøres muligt via tv’ets DTS StudioSound HD-teknologi. Med en pralende 60W output og en integreret 20W basenhed, de vinklede og fremadvendte højttalere tages lyd til det næste niveau af realisme. Takket være Bluetooth, kan du øge lydkvaliteten endnu mere med dit favorit eksterne lydsystem.

Så fyr op for Netflix, sæt din foretrukne film på og lav en sød-og-saltet snack såsom hjemmelavede karamel popcorn!

Hjemmelavet karamel kan være noget af en klæbrig omgang, selv for de mest garvede filmaften værter. Men der er ingen grund til ikke, at lave denne lækre opskrift, hvis du har en Grundig EcoChamp 5,5 liter opvaskemaskine Den børsteløs motor skaber et variabelt tryk og har et økonimisk brug af vand, så du kan slippe af med det klæbrige karamel (og andre klæbrige snacks) let og enkelt. Faktisk er Grundig EcoChamp opvaskemaskinen så effektiv, at du kan reducere dit vandforbrug med omkring 2.600 liter om året.

 

160224_grundig_tv_website

 

160224_grundig_dishwasher_website

Saltede Karamel Popcorn

Ingredienser:
70 g majskorn
220 g saltet smør
200 g sukker
120 ml lys sirup
1 tsk havsalt
fleur de sel

Forvarm en ovn til 150ºC. Kom bagepapir papir eller en silikone bagemåtte på en stor bageplade. Sæt den til side. Ved hjælp af en popcorn maskine – pop popcornene.

160224_grundig_popcorn_website

Ingen popcorn maskine?

Intet problem! Vælg i stedet mikrobølgepopcorn uden tilsat smør.

Smelt smør, brun farin, sirup og havsalt i en lille gryde ved medium varme. Bring det i kog og fortsæt med at koge i 4 minutter uden omrøring, indtil det når en mørk gylden farve. Hæld popcorn i og omrør forsigtigt til alle popcorn er dækket med karamelsauce.

Hæld popcornene ud på bagepladen i et enkelt lag og kom dem i ovnen. Bag dem i 30 minutter, omrøres hvert 10. minut.

Når du er færdig, drys med fleur de sel efter smag og afkøles helt før servering.

Hvad er din hemmelighed til den ultimative filmaften? Del dit sofa perspektiv foto med os på Facebook.

Gå til toppen