Grundig

Earth Hour og Eco Champ: Mere effektive hjem for en mere effektiv planet

Sluk lyset! Earth Hour nærmer sig

Kl. 20:30 den 25. marts vil folk rundt omkring i verden slukke lyset for at skabe opmærksomhed om klimaforandringer. Det er rigtigt, den årlige Earth Hour er lige rundt om hjørnet.

Det er mere end en begivenhed – det er en bevægelse! Anledningen kaster lys på de ødelæggende klimaforandringer, og hvordan verdensbefolkningen kan gøre en stor forskel, når de arbejder sammen. Her hos Grundig designer og producerer vi apparater med miljøhensyn som vores topprioritet – og er overbeviste om, at små dag-til-dag ændringer i de enkelte husstande kan gøre en stor forskel.

Vi er forpligtet til at være miljøvenlige og hjælpe med at beskytte de naturlige ressourcer! Derfor har vi udviklet vores produktserie Eco Champ. Lad os tage et kig på, hvordan Eco Champ’s apparater gør dit hjem lidt mere effektivt:

Vidste du: Tørretumblere er en af de mindst effektive apparater i dit hjem

Det er sandt! Din vaskemaskine og tørretumbler kombineret æder op til 15% af dit hjems energiforbrug. Vi arbejder derfor hårdt på, at gøre din vaskeproces endnu mere effektiv! EcoChamp vaskemaskinen er udstyret med en inverter EcoMotor, der reducerer energiforbruget til et absolut minimum – og slår derfor selv den bedste energieffektivitets rating på A +++ med 70%. Hvordan? Ved at bruge magnetdrevet teknologi i stedet for pensler til at generere strøm. Det eneste mere økonomiske er en tørresnor.

dryer

Stor middag, ikke store regninger

Ovnen er ikke det mest effektive apparat i dit hjem. Ovnen står for ca. 5% af dit samlede energiforbrug, så der er masser af mulighed for at spare her. Designet med tyk isolering, Grundig GEBM 34003 X ovnen holder effektivt på varmen når det er nødvendigt. Og med forbedret luftcirkulation fordeles også varmen bedre!

grundig_G0093

Køl på energiforbrug!

Et effektivt køleskab sparer ikke kun på energien og regninger, men det holder også din mad friskere i længere tid. Hvordan? Med en hurtig afkøling og forbedret, stabil temperatur, øget luftfugtighed og en frostfrit funktion, har GKNI 15730 en helt afgørende A +++ energi grad. Det er en win-win situation!
Uanset om du støtter Earth Hour i år eller ej, kan det være værd, at tænke over, hvordan du og familien kan skære lidt af jeres energiforbrug – og regninger.

grundig_G0038

Gå til toppen