Grundig

5 Grundige innovationer, der hjælper dig til at leve et godt og kreativt liv

Her hos Grundig fokuserer vi på kreativitet og innovation, som er med til at gøre verden til et bedre sted – og gøre dit hjem bedre. “For en god grund”, det er det, vi tror på! Kreativitet og innovation er i hjertet i Grundigs produkter, med nye ideer og et frisk perspektiv, for at løse problemer og inspirere. Lev et godt og kreativt liv med disse 5 innovationer fra Grundig.

1. Et smart hjem er et glad hjem

Med Grundigs HomeWhiz-app kan du styre op til 5 af dine apparater derhjemme, uanset hvor du er. Slå dem til og fra, skift programmer og se energiforbruget for dine apparater direkte fra din tablet eller telefon, så du kan have ro i sindet og at vide, at alt er under kontrol.

Innovation_1

2. Det bedste ved føntørrer

Grundig’s Ion teknologi i føntørren gør, at dit hår bliver beskyttet og forbliver sundt. Det balancerer fugtindholdet i dit hår for at beskytte det mod varmen. Ioner klæber sig til håret for at beskytte fibrene, og for at forhindre dem i at blive elektriske. Føl dig smuk og glad for et hår, der er skinnende og velplejet.

Innovation_2

3. Rene tallerkener er sundere

Opvaskemaskinens filtre kan være svære at rengøre, især dem der skal rengøres en gang om ugen. Innovation ved Grundig betyder, at rengøringsintervallet forlænges med op til 12 måneder. Det selvrensende filter fjerner og forhindrer lugte, og sikrer, at opvaskemaskinens skyllefunktion giver de mest hygiejniske resultater, så dine tallerkener altid er skinnede rene.

Innovation_3

4. Familievenligt mad

Et godt og kreativt liv starter med lækkert og vitaminrigt mad. Den banebrydende teknologi i Grundigs VitaminCare Zone-køleskab betyder, at din frugt og grønt holder sig friskere længere og taber mindre af deres vitaminer. Det blå LED lys i køleskabet genskaber den naturlige proces af fotosyntese, hvilket gør, at frugt og grøntsager ældes langsommere. Innovation for at leve et sundere og lykkeligere liv.

Innovation_4

5. Elsk dit vasketøj

Beskyt dit tøj og bevar dets kvalitet med Grundigs SenseWash-teknologi vaskemaskiner. Vaskemaskinen registrerer vægten og typen af dit tøj, så du får den vask der passer lige til dit tøj. Den justerer automatisk alle aspekterne af vasken, herunder tromle hastigheden og skylle cyklusserne, så du selv kan slide dit tøj.

Grundig opfordrer til kreativitet og innovation i alle aspekter af livet, store som små. Vores produkter løser livets små problemer, så du har mere tid og overskud til at tackle de større. Tag dig tid i denne uge til at sætte kreativitet og innovation på dagsorden, og bliv lykkeligere og sundere.

Innovation_5

Gå til toppen